fbpx

HOE ZIET MIJN SURFLES ER UIT?

Bij De HangOut in Wijk aan Zee kunnen surfers van alle niveaus een opwindende en leerzame ervaring verwachten. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een surfplank heeft gestaan of een ervaren surfer die zijn vaardigheden wil verfijnen, we got you! 

Bij aankomst word je verwelkomd door een enthousiast en ervaren team van instructeurs, die allemaal gepassioneerd zijn over surfen en het delen van hun kennis met anderen. De HangOut streeft ernaar om een veilige en leuke, informele omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, ongeacht zijn of haar vaardigheidsniveau.

Voor beginners begint de les met een introductie over de basisprincipes van surfen, inclusief veiligheidstips, het juiste gebruik van de materialen en de basisbewegingen op de plank. We bespreken de surfcondities van de dag en daarna ga je het water in onder begeleiding van je instructeur.

De nadruk ligt op het leren van de juiste techniek voor het peddelen, het pakken van de golf, het opstaan op de plank en het balanceren terwijl je op de golven surft. De focus ligt op plezier, hoewel progressie bijdraagt aan plezier :). De instructeurs zijn geduldig en staan altijd klaar om te helpen en aanwijzingen te geven om je vaardigheden te verbeteren. Schroom niet om alles te vragen – dit is je kans! 

Tijdens de les is veiligheid een prioriteit. De instructeurs zijn goed opgeleid in EHBO en water reddingstechnieken, en ze houden voortdurend toezicht op de surfers om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Mocht je al enkele ervaring hebben, kunnen we na wat herhaling meer de diepte in gaan. We leren je hoe je de golven kunt lezen, verbeteren je techniek waar nodig en passen de les vooral aan op wat jij/de groep nodig heeft. Zo is een les voor surfers met enkele ervaring nooit hetzelfde.

Kan je al zelfstandig een ongebroken golf surfen? Dan is de Gevorderde Surf Club echt wat voor jou.

Na afloop van de les kun je ontspannen en napraten in de gezellige sfeer van De HangOut. Misschien deel je wel verhalen over je eerste golf of maak je plannen voor je volgende surfavontuur. De HangOut is een plek waar surfers samenkomen om hun passie te delen. Share the stoke!

Kortom, een surfles bij De HangOut in Wijk aan Zee belooft een mooie ervaring te worden, gevuld met plezier en uitdagingen. De ideale balans tussen inspanning en ontspanning. Enjoy the ride!

Kan je al zelfstandig een ongebroken golf surfen? Dan is de Gevorderde Surf Club echt wat voor jou. Na afloop van de les kun je ontspannen en napraten in de gezellige sfeer van De HangOut. Misschien deel je wel verhalen over je eerste golf of maak je plannen voor je volgende surfavontuur. De HangOut is een plek waar surfers samenkomen om hun passie te delen. Share the stoke!

Kortom, een surfles bij De HangOut in Wijk aan Zee belooft een mooie ervaring te worden, gevuld met plezier en uitdagingen. De ideale balans tussen inspanning en ontspanning. Enjoy the ride!

Surfles Kids & Tieners

Surfles Volwassenen

Gevorderde Surf Club

De HangOut
4.8
Based on 110 reviews
powered by Google
Robin BartlingRobin Bartling
13:03 08 Oct 22
Beautiful place, amazing people and a great vibe. I LOVED it and Niek was awesome!!!
Adham AbdelmegidAdham Abdelmegid
09:28 27 Aug 22
Great spot for surfing and kite surfing! 🌬️
Jelle Jong, DeJelle Jong, De
09:52 08 Jun 22
Best location for all reasons to party; goodbye, wedding, just having a good time! The hang out is the place to be ✌🏻
URBAN SOUL CRURBAN SOUL CR
14:03 15 May 22
Nice place 🤙
Jorik SchröderJorik Schröder
13:17 26 Apr 22
Nice location with good vibe
Nikita HotkinsNikita Hotkins
21:06 28 Mar 22
THE place to be as soon as the season opens! Nice pizzas, great sunsets from the dunes, perfect for after-kite session beers or just to chill with friends. They also have a kite / surf school with the best instructors and super recent gear. Just need a slackline and it would be the absolute perfect place on the Dutch coastline! 😉
Emeline CapdupuyEmeline Capdupuy
21:02 28 Mar 22
Super cool beach club! Right in front of a kite spot so always meeting like-minded people after a session to share a beer or two. There is a nice community vibe, where you can enjoy stunning sunsets, bonfire nights or occasional festivals in the dunes. Definitely recommend!
Free RidersFree Riders
19:58 25 Sep 20
Unique place that breaths boardsportsculture and tastes like passion. Lot's of passionate kiteboarders helped out to create this place. When visiting, you feel part of this place. Personally and friendly treated, open-minded, easy going and a stunning view. Thousands of beachclubs, but only one place like De HangOut. One to recommend!
js_loader