fbpx

Bedrijfsuitjes & Bedrijfsfestivals

Bij De HangOut beleef je onvergetelijke groeps- & bedrijfsuitjes aan het strand, met de perfecte balans tussen inspanning én ontspanning! Top je sportieve strandactiviteit af met lekker eten en een gezellige borrel, of zelfs een bedrijfsfestival!

Powerkiten Clinic

Kitesurfen biedt eindeloos veel plezier en uitdaging. Powerkiten geeft je een inkijk in de wereld van deze extreme sport. Maak kennis met de elementen, ontdek de kracht van de wind en hoe je deze onder controle houdt. Na afloop van deze clinic ben je klaar om echt te leren kitesurfen!

Body Boarding

Wil jij met jouw team een laagdrempelig wateractiviteit dat iedereen kan? Kom bodyboarden! Bodyboarden is de eerste fase van het surfen: Je surft (liggend) met de golf mee. Iedereen kan dit en gegarandeerd plezier!

Beach Volley

Wil je een energieke en leuke activiteit? Ga voor een beachvolley toernooi. Een geweldige manier om samen te werken, te ontspannen en een beetje competitief te zijn. Smash elkaar het veld uit, of sla rustig een balletje over. Leuk voor iedereen, ongeacht je niveau. Met het zand tussen je tenen is een zomerse vibe gegarandeerd.

Expeditie Robinson

Overleven op een onbewoond eiland, wie kan dat het beste? De HangOut stelt de deelnemers op voor dit avontuur en laat de kampen tegen elkaar strijden. De deelnemers worden getest op hun samenwerking, behendigheid, inzicht, kracht, en alles wat nodig is om te overleven. Ga de uitdaging aan met je collega’s tijdens de ultieme overlevingsproeven!

Surf Clinic

Stap uit je comfortzone en duik de golven in bij De HangOut! Leer surfen met onze ervaren instructeurs aan je zijde. Zij staan klaar om beginnende surfers de techniek te leren die je nodig hebt om op je board te blijven staan en de golven te trotseren. Daarnaast dagen ze de meer ervaren surfers uit om hun techniek en stijl te verbeteren. Boek vandaag nog je surfles bij De HangOut en bereid je voor om verslaafd te raken aan de surfwereld!

Megasup

Liever samen golven pakken dan alleen? Trotseer de golven met 8 tot 10 vrienden of collega’s. Met onze enorme opblaasbare SUP is teambuilding en plezier gegarandeerd.

Footgolf

Ga je een dag op stap met je vrienden of collega’s die helemaal niet zitten te wachten op een nat pak? Ook voor hen hebben we een passende activiteit! Geniet van het zonnetje en het prachtige duingebied, terwijl je een voetbal zo snel mogelijk in de hole probeert te krijgen.

Kitesurf Clinic

Ervaar kracht van de wind met onze kitesurflessen bij HangOut! Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van je kitesurf avontuur, of je nu een beginnende kitesurfer bent of je vaardigheden wilt verbeteren. Tijdens onze lessen kun je alles leren van de eerste kite controle tot je eerste sprongen, en daar voorbij. Boek vandaag nog je kitesurfles bij HangOut!

Yoga Clinic

Kom helemaal tot rust tijdens een yogales op het strand. Geniet van het rustgevende geluid van de golven en het zand onder je voeten tijdens een yogales bij De HangOut. Ben je bang dat je niet lenig genoeg bent? Dat is niet waar het in de essentie van yoga om gaat. Daarom is deze les voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan!

Uniek Vergaderen

Geef je saaie vergaring een uniek twist. Vergader in een bunker uit de 2e wereld oorlog, een once in a lifetime ervaring!

Organiseer jouw bedrijfsuitje bij De HangOut!

Activiteiten

Maaltijden

Heb je nog vragen? We helpen je graag!

Milan Husken

Event Manager

+31 6 28 98 01 56

events@dehangout.nl

Deze bedrijven waren je voor en hebben genoten

De HangOut
4.8
Based on 110 reviews
powered by Google
Robin BartlingRobin Bartling
13:03 08 Oct 22
Beautiful place, amazing people and a great vibe. I LOVED it and Niek was awesome!!!
Adham AbdelmegidAdham Abdelmegid
09:28 27 Aug 22
Great spot for surfing and kite surfing! 🌬️
Jelle Jong, DeJelle Jong, De
09:52 08 Jun 22
Best location for all reasons to party; goodbye, wedding, just having a good time! The hang out is the place to be ✌🏻
URBAN SOUL CRURBAN SOUL CR
14:03 15 May 22
Nice place 🤙
Jorik SchröderJorik Schröder
13:17 26 Apr 22
Nice location with good vibe
Nikita HotkinsNikita Hotkins
21:06 28 Mar 22
THE place to be as soon as the season opens! Nice pizzas, great sunsets from the dunes, perfect for after-kite session beers or just to chill with friends. They also have a kite / surf school with the best instructors and super recent gear. Just need a slackline and it would be the absolute perfect place on the Dutch coastline! 😉
Emeline CapdupuyEmeline Capdupuy
21:02 28 Mar 22
Super cool beach club! Right in front of a kite spot so always meeting like-minded people after a session to share a beer or two. There is a nice community vibe, where you can enjoy stunning sunsets, bonfire nights or occasional festivals in the dunes. Definitely recommend!
Free RidersFree Riders
19:58 25 Sep 20
Unique place that breaths boardsportsculture and tastes like passion. Lot's of passionate kiteboarders helped out to create this place. When visiting, you feel part of this place. Personally and friendly treated, open-minded, easy going and a stunning view. Thousands of beachclubs, but only one place like De HangOut. One to recommend!
js_loader