fbpx

WATERMAN PROGRAMMA

Heb jij zin in een week lang leuke dingen doen op het strand? Of je weekenden te besteden aan de stoerste wateractiviteiten?  In Nederland zijn wij als boardsporters afhankelijk van de weersomstandigheden. Gelukkig is er voor elke weersomstandigheid een passend activiteit. Raak in de breedste zin bekend met allerlei wateractiviteiten: Welkom bij het Waterman Programma!

Waarom het Waterman Programma?

Een berichtje voor de ouders: Door op verschillende niveaus Watermantrainingen aan te bieden stimuleert De HangOut kids en tieners om watersporten te ontdekken, te beleven en zichzelf daarbinnen te ontwikkelen. Het Waterman Programma draagt bij dat zij zelfstandig op een veilige en verantwoorde manier watersporten kunnen beoefenen en daarbinnen hun talenten kunnen ontwikkelen. Verder draagt het Waterman Programma bij aan verbondenheid met gelijkgestemden, ontwikkelt passie voor sport en stimuleert watersporten in het algemeen.

Ons uitgangspunt is om kids en tieners op een veilige en verantwoorde manier kennis te laten maken met allerlei aspecten van de boardsport; Je wordt een waterman!

Wat ga je doen?

Je raakt bekend met allerlei verschillende activiteiten op, in en bij de zee! De ervaren instructeurs zorgen voor een passend activiteit gebaseerd op de weersvoorspelling. Denk aan activiteiten als: Golfsurfen, Powerkiten, Bodyboarden, Skaten, Skimboarden, Suppen en een Lifeguard-training.

Waterman Weekend

Waterman Kamp

Voor wie is het Waterman Programma?

Het Waterman Programma is voor kids & tieners die op een leuke, veilige manier verschillende wateractiviteiten willen doen. Perfect voor diegene die allerlei watersporten wil proberen, met name gericht op (verschillende soorten) surfen

Heb je nog vragen? We helpen je graag!

Patrick Mogge

Surfschool Manager

+ 31 6 43 78 13 31

surfschool@dehangout.nl

Wat is er nog meer te beleven bij De HangOut?

Surfles Volwassenen

Surfles Kids & Tieners

Kiteschool

Privé events

Based on 47 reviews.
Susanne Thoerner
2022-04-10
Nett nach einem ausgedehnten Strandgang.
Nikita Hotkins
2022-03-28
THE place to be as soon as the season opens! Nice pizzas, great sunsets from the dunes, perfect for after-kite session beers or just to chill with friends. They also have a kite / surf school with the best instructors and super recent gear. Just need a slackline and it would be the absolute perfect place on the Dutch coastline! 😉
Emeline Capdupuy
2022-03-28
Super cool beach club! Right in front of a kite spot so always meeting like-minded people after a session to share a beer or two. There is a nice community vibe, where you can enjoy stunning sunsets, bonfire nights or occasional festivals in the dunes. Definitely recommend!
Bink Bonvie
2022-03-28
Erg gezellige en mooie locatie. Les gehad bij de kiteschool goed georganiseerd en leuke instructeurs. Raad het iedereen aan!
Artur Szybalski
2022-01-31
Oprócz bunkrów z okresu drugiej wojny światowej nic ciekawego.